Τιμοκατάλογος εργασιών

Επιλέξτε τις παρακάτω εργασίες και δημιουργήστε τον προϋπολογισμό ολόκληρης της εργασίας. Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία εκτέλεσης της εργασίας. Σε περίπτωση πρόσθετων εργασιών μπορείτε να επανέλθετε.

Η ιδανική σειρά των εργασιών είναι η παρακάτω.

Διαφημιστική Φωτογραφία

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος την προβολή της επιχείρησης του είναι η διαφημιστική φωτογραφία. Ο σωστός εξοπλισμός και το ιδανικό σενάριο, είναι ο καλύτερος συνδυασμός για το σίγουρο αποτέλεσμα.

Διαφημιστικό Video

Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην σύγχρονη επιχείρηση είναι το διαφημιστικό βίντεο, που έρχεται να συμπληρώσει την γενική εικόνα και να εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες το προϊόν ή τις υπηρεσίες.

Κατασκευή website

Το επόμενο βήμα για την προβολή, είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας ή του ψηφιακού καταστήματος. Εδώ στην ουσία δημιουργούμε μια ψηφιακή βιτρίνα, όπου μπορεί κάποιος να δει και να μάθει για τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας, με λεπτομέρειες. Συνδέοντας την ιστοσελίδα μας στα κατάλληλα social media επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αποτέλεσμα στις πωλήσεις. Φυσικά ένα κακό website με ψεύτικες εικόνες  και κακή παρουσίαση της επιχείρησης, δημιουργεί σύγχυση και μόνο προβλήματα.

Χορηγούμενες διαφημίσεις στα social media

Ένας καλός τρόπος για να προβάλουμε την ιστοσελίδα μας είναι τα social media και ανάλογα τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας, μπορούμε να ξεκινήσουμε καμπάνιες με συγκεκριμένους στόχους και αποτελέσματα.

Διοργάνωση online εκδηλώσεων και παρουσιάσεων

Ένας από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης

Δημιουργία live στα social media, με συμμέτοχη ενός ή περισσότερων ομιλητών, banners, τίτλους, θεματικές φωτογραφίες, σενάριο ομιλητών, παρουσίαση έργου, προϊόντων, υπηρεσιών . Δημιουργία σεμιναρίου,με ελεύθερη συμμετοχή ή επί πληρωμή.

Διαφημιστικά έντυπα