Καλύτερες Εικόνες
Καλύτερο Αποτέλεσμα

Η επιχείρηση Creative Eye δραστηριοποιείται στην διαφημιστική φωτογραφία την κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας και την εκτύπωση εντύπων.

1. Διαφημιστική Φωτογραφία
2. Social media promotion
3. Web Design
4. Τυπογραφία
5. E-commerce
6. Καταχώριση και προώθηση του ξενοδοχείου ή καταλύματος σας με την Booking...

Ξεκινώντας από το 2004 ως επιχείρηση και με εμπειρία από το 1996, με διαδρομή στη διαφημιστική φωτογραφία και τα Τυπογραφεία, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να διεκπεραιώσουμε την εξωστρεφή προβολή της καμπάνια σας, σε προσωπικό, εταιρικό ή εμπορικό επίπεδο. Πάντοτε ενήμεροι σε τεχνολογία και με την φιλοσοφία της καλύτερης εικόνας καλύτερο αποτέλεσμα, στήνουμε την καμπάνια σας με την καλύτερη διαύγεια λεπτομέρεια και ανάλυση που απαιτείτε. Με το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού μας να είναι στη διαφημιστική φωτογραφία, δημιουργούμε λήψεις με μεσαίο φορμά Hasselblad, με φωτισμό profoto, Hensel και ianiro, επεξεργασία σε Mac υπολογιστές, αλλά και μεταφερόμενο studio set στο χώρο του πελάτη. Με την υψηλή ποιότητα εικόνας, δίνουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στην παραγωγή και το αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει τελικά την καλύτερη ανάπτυξη των επόμενων εργασιών όπως website, κατάλογος προϊόντων, έντυπα, προώθηση στα social media, E-shop, ecommerce. Σε όλες της υπόλοιπες κατηγορίες αφού έχουμε την ιδανική φωτογραφία μπορούμε εύκολα να αναπτύξουμε την καμπάνια μας με βάση τον ετήσιο προγραμματισμό.

Ετήσιος Προγραμματισμός

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε σε κάθε επιχείρηση είναι φυσικά ο ετήσιος προγραμματισμός εισαγωγής προϊόντων ή υπηρεσιών, προετοιμασία για τις εποχές, εκπτώσεις - προσφορές, προετοιμασία εορταστικών περιόδων. Δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς αυτόν και η σημασία της ημερομηνίας αρχής της κάθε καμπάνιας έχει αποτέλεσμα στη θετική εξέλιξη της περιόδου έως και το κλείσιμο με τις ανάλογες προσφορές. Βασικό εργαλείο στον ετήσιο προγραμματισμό είναι η διαφημιστική φωτογραφία.

Διαφημιστική φωτογραφία

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί εικόνες για τα προϊόντα σας, τους χώρους και τα πρόσωπα της επιχείρησης σας.
Με την υψηλή ανάλυση παίρνουμε εικόνες με εξαιρετική διαύγεια οπότε και καλύτερη απεικόνιση των προϊόντων.
Είναι καλό στις μέρες μας να λέμε αλήθειες και να φτιάχνουμε αληθινές εικόνες κερδίζοντας έτσι και την εμπιστοσύνη των πελατών, μια και αυτό είναι το ζητούμενο για την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης.
Η εξέλιξη μιας όμορφής αλλά ταυτόχρονα και αληθινής εικόνας έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύει και τα θετικά που έχει μια επιχείρηση δηλαδή το ταλέντο, την ποιότητα, το επίπεδο αλλά και την αποτελεσματικότητα.
Χρησιμοποιώντας πράγματα από την τέχνη, μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει καλύτερα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχει και προσφέρει.

Δυνατότητα μεταφερόμενου Studio στο χώρο του πελάτη.

Μερικοί από τους τομείς που δραστηριοποιείται η διαφημιστική φωτογραφία είναι τα ξενοδοχεία - προϊόντα - μόδα - κατάλογοι - κόσμημα - έργα τέχνης - ειδικές φωτογραφίσεις - τοπία - φωτογραφία εκδόσεων - πορτρέτα - βιομηχανία - τρόφιμα - εισαγωγές - εξαγωγές - αντιγραφές ιστορικών μουσειακών βιβλίων - αντιγραφές μουσειακών αντικειμένων - αντιγραφές φιλμ (θετικών ή αρνητικών) - αρχαιολογία.

Web Desing

Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης σε υπολογιστή, Tablet και phone ή ακόμα και app.

E-commerce

Μπορούμε να κατασκευάσουμε και να υποστηρίξουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με την εξατομίκευση του site από εμάς και την λογιστική διαχείριση από εσάς. Όλες οι εφαρμογές θα είναι και στο κινητό σας για πλήρη έλεγχο των λογιστικών σας.
1) Κατάστημα με αποθήκη και υλικά.
2) Πώληση υπηρεσιών. 
3) Πώληση βιβλίων με εκτύπωση και ψηφιακή έκδοση.
4) Πώληση μουσικής με κατέβασμα.
5) Πώληση Περιοδικών σε ψηφιακή μορφή, πώληση με εκτύπωση.

Social media promotion

Πολλές επιχειρήσεις ή πρόσωπα, χρησιμοποιούν τα social media ως μέσο προβολής είτε στην προσωπική σελίδα είτε στην επαγγελματική που προσφέρουν.
Μπορούμε να υποστηρίξουμε την ατομική ή επαγγελματική σελίδα με τη φωτογραφία και τις προωθήσεις διαφήμισης που μας δίνονται από τα social media, τοποθετώντας στοχευμένες διαφημίσεις χωρίς περιττά έξοδα.

Αποτελέσματα με πραγματικούς στόχους

Η φιλοσοφία του αλγόριθμου στα social media για νέους πελάτες είναι "Ψάχνοντας να βρούμε τους πελάτες σας" , αυτό φυσικά έχει μεγάλη σπατάλη χρημάτων, ενώ πολλές φορές αφού έχουμε τοποθετήσει κώδικα που μας δίνουν τα social media (cookies, Metapixel, ...), όπου το αποτέλεσμα είναι οι διαφημίσεις να εμφανίζονται στους ίδιους στόχους - πελάτες πολλές φορές.
Ταυτόχρονα τα social media μας πιστοποιούν ως διαφημιστικές επιχειρήσεις και με βάση το ΑΦΜ και την έναρξη επαγγέλματος δίνουν τη δυνατότητα μόνο σε διαφημιστικές που έχουν ελέγξει, να τρέχουν σωστά καμπάνιες είτε στις σελίδες μας, είτε όπου μας τοποθετούν ως διαφημιστές. Για να πάρουμε αυτή την πιστοποίηση περνάμε από έλεγχο τουλάχιστον 3 μηνών.
Ασφαλώς και ο καθένας μπορεί να τρέξει διαφήμιση για το κατάστημά του, τα προϊόντα του ή τις υπηρεσίες του. Σίγουρα όμως μέσα από τους λογαριασμούς των διαφημιστικών επιχειρήσεων τα αποτελέσματα είναι πιο στοχευμένα και πιο αποτελεσματικά.
Κανένας δεν κέρδισε 1.000.000€ βάζοντας 50€ σε διαφήμιση στα social media. Ακόμα οι ενδεχόμενοι πελάτες μας δεν είναι εξωγήινοι και τεχνολογικά υπέραναπτυγμένοι, αλλά άνθρωποι της γειτονίας μας, της πόλης μας, του τόπου μας.
Οι επιχειρήσεις δεν είναι παιχνίδι κανενός, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που τρέχει, σκοντάφτει, τραυματίζεται, σηκώνεται, έχει καλές και κακές στιγμές.
Η Creative Eye στέκεται πάντα δίπλα σε όλες τις φάσεις των επιχειρήσεων, με άριστη επικοινωνία και υποστήριξη.

Η διαφορά του φυσικού καταστήματος
με το ψηφιακό κατάστημα.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η προσωπική επικοινωνία. Έστω ότι θέλω να αγοράσω ένα προϊόν, επισκέπτομαι το φυσικό κατάστημα, βλέπω το προϊόν ή τα προϊόντα με φυσική παρουσία και τελικά αποφασίζω για το τι θέλω να αγοράσω. Βεβαίως στη φυσική παρουσία δεν έχω το χρόνο να συγκρίνω τα προϊόντα με βάση τα χαρακτηριστικά τους, αλλά αποφασίζω είτε με την εμφάνιση του προϊόντος ή από τις συστάσεις του εμπόρου. Στο ψηφιακό κατάστημα έχω το χρόνο να επιλέξω το προϊόν σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες, να διαβάσω τα χαρακτηριστικά και τελικά να προχωρήσω στην αγορά του προϊόντος. Το μειονέκτημα που έχει ένα ψηφιακό κατάστημα είναι η επικοινωνία με τον πωλητή και η εξήγηση περαιτέρω λεπτομερειών όπου τελικά θα με πείσουν για την αγορά. Είναι λοιπόν βασικό να τοποθετούμε στο ψηφιακό μας κατάστημα όλα τα εργαλεία απομακρυσμένης επικοινωνίας, όπως Viber, whatsApp, Chaport, skype, Messenger και τα επαγγελματικά όπως Zoom, Webex, Teams, Zoiper, Bluejeans. Με ανοιχτή κάμερα και live συζήτηση πετυχαίνω καλύτερες πωλήσεις, άριστη συνεργασία με τους πελάτες μου και φυσικά βρίσκω την εμπιστοσύνη που λείπει από το ψηφιακό κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο μπορώ να έχω κατάστημα οπουδήποτε και να εξυπηρετώ άμεσα και με αποτέλεσμα, με λίγες έως καθόλου επιστροφές που είναι και το βασικό πρόβλημα των ψηφιακών καταστημάτων. Η Creative Eye δημιουργεί σε όλες τις συνεργασίες, την ψηφιακή γραμματεία (reception), όπου είτε άμεσα είτε με ραντεβού, ο κάθε πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει, να δει, να καταλάβει το προϊόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν, στο ψηφιακό μας γραφείο από Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00-18:00
Επικοινωνία τώρα με zoom (live)Facebook page

Get the app

AndroidiOS
Instagram page

Δείτε το κανάλι μας στο Youtube