Εργαστείτε μαζί μας και κερδίστε 20% επί των πωλήσεων στον τιμοκατάλογο μας.

Το πρόγραμμα μεταπωλητών της Creative Eye, είναι ένα απλό στη χρήση πρόγραμμα που στόχο έχει την άριστη συνεργασία με όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτό, δίνοντας αυτόματα το ποσοστό 20% επί των πωλήσεων.
Ξεκινήστε με την εγγραφή και αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, δημιουργείτε αυτόματα λογαριασμός στο όνομα σας και κωδικός πωλήσεων. Αντιγράφετε τον κωδικό ή κατεβάζετε το banner που περιέχει το δικό σας προσωπικό link και το αποστέλλετε στο ενδιαφερόμενο πελάτη. Όταν ο πελάτης ανοίξει το link και προχωρήσει σε αγορά των υπηρεσιών τότε αυτόματα το 20% πιστώνετε στο λογαριασμό σας και αποδίδετε στον τρόπο πληρωμής που έχετε καταχωρίσει. Σε περίπτωση μετρητών ή κατάθεσης στο λογαριασμό της επιχειρήσεις, τότε το ποσό πιστώνετε όταν πραγματοποιηθεί η πληρωμή στην επιχείρηση. Η Creative Eye θα σας αποστείλει banner pdf στο οποίο θα συμπεριλαμβάνατε ο κωδικός πωλήσεων. Επισκεφθείτε την σελίδα μας στον τιμοκατάλογο εργασιών και μάθετε για τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να προτείνετε τη σελίδα μας οπού εσείς κρίνετε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος τις υπηρεσίες μας. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

Κλείστε ένα meeting με  webex για μια πραγματική επικοινωνία και ανάλυση του προγράμματος.

Εγγραφή στο πρόγραμμα μεταπωλητών.

Προχωρήστε στην εγγραφή, όλα τα στοιχεία σας παραμένουν ασφαλή στο πρόγραμμα και δεν μεταφέρονται σε κανένα. Στο σύστημα μπορείτε να επιλέξετε πως θα μεταφέρονται τα χρήματα σας. Καθώς και να τοποθετήσετε το banner μας, στο δικό σας χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Διοργανώστε ένα meeting.

Επικοινωνήστε μαζί μας
στο ψηφιακό μας γραφείο
από Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00-18:00
Επικοινωνία τώρα με Webex (live)


Facebook page

Get the app

AndroidiOS
Instagram page